Publicat de: Andra | iulie 31, 2008

Primul centru de inchirieri biciclete

 MaiMultVerde si Unicredit deschid primul centru de inchirieri biciclete, Cicloteque. Proiectul este sprijinit si de Universitatea Bucuresti. Centrul se deschide maine, 1 august.

Despre program, tarife si standuri puteti citi aici.


Răspunsuri

  1. Am bicicleta 😉

  2. Buna initiativa. Primaria din Paris a castigat un profit operational de 23 mil EUR din inchirierea de biciclete in 2007. Numai ca ei au si piste speciale prin tot orasul. La noi s-a luat spaga de rigoare fara sa se faca nimic. Am vazut ca exista parcari, dar de mers pe unde mergem? Doar prin parcuri?

  3. am asteptat o ora sa inchiriez o bicicleta nu ca nu ar fi fost biciclete dar se misca foarte incet sistemul si cand am ajuns mai aproape de ”papitoii ” aia doi care operau date personale de parca faceai inprumut la banca de duraaaaaaa si cand iam cerut ceva explicatii mi sa raspuns cu IN PULA MEA cum ca vin vreo 5 10 insi ca mine pe zi si il toaca la nervi si m-am lipsit de tot ca eram cu sotia ca altfel ii spuneam eu si de pula mea lasa ca imi iau eu bicicleta era un moldovean si un asa zis orasean

  4. De ce se deschid astfel de centre daca nu exista biciclete pentru toata lumea? Nu sunt foarte incantata de centrul deschis in curtea universitatii de drept si nu l-as recomanda prietenilor mei!!! In primul rand din cauza persoanelor care inchiriaza… se misca foarte greu si nu stiu sa vorbeasca cu clientii…

    Cel mai bun lucru mergeti si va cumparati… astfel evitati sa o inchiriati descentrata si la intoarcere sa platiti ceea ce nu ati stricat voi!


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat: