Publicat de: Andra | iunie 26, 2008

FHM Covergirl 2008

Un nou an, o noua covergirl pentru FHM.

Daca ai cu ce sa te mandresti inscrie-te sau daca cunosti vreo mandra inscrie-o! 🙂 Pozele se trimit in perioada 1 iulie – 15 august.

Extras din regulament:

**Organizatorul concursului „FHM – Cover Girl 2008″este Sanoma Hearst Romania S.R.L. cu sediul in str. Buzesti, nr. 85, inmatriculata la Registrul Comertului cu numarul J40/2509/11.03.1999, cod unic de inregistrare 11570015, atribut fiscal RO. Concursul se va derula in conformitate cu prevederile prezentului regulament care este obligatoriu pentru toti participantii. Perioada in care va avea loc acest concurs este 25 iunie – 15 august 2008 pentru trimiterea fotografiilor si 01 septembrie – 01 octombrie 2008 pentru votarea fetelor participante. Concursul este organizat şi se va desfăşura pe intreg teritoriul Romaniei.

**Inscrierea la concursul”FHM – Cover Girl 2008″ presupune trimiterea de fotografii la adresa de e-mail redactia@fhm.ro, impreuna cu numele complet si date de contact ale fetei din fotografie (numar de telefon, adresa postala) sau inregistrarea pe site-ul www.FHM.ro si incarcarea acestora la sectiunea „FHM – Cover Girl 2008”, data limita pentru trimiterea/incarcarea fotografiilor fiind 15 august.

**Premiile puse in joc pentru persoanele care vor vota fetele participante la concurs in perioada 01 septembrie – 01 octombrie 2008, sunt:

– 15 LCD TV Prestigio P7220 DVD-XD

– 25 de telefoane MOTO Z8 – Ferrari Limited Edition

Premiile in obiecte nu pot fi echivalate in bani. Daca unul dintre castigatori renunta la premii sau nu intruneste conditiile de acordare a premiului aratate in acest Regulament, el nu poate avea alte pretentii materiale sau morale.

Inscrie-te aici, citeste regulamentul, pune-ti prietenii sa te voteze si sa castige iar tu o sa ai parte de un shooting misto asa cum au avut finalistele din 2007.

Eddie Tone, redactorul FHM scrie despre concurs si pe blogul lui.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat: