Publicat de: Andra | iunie 7, 2008

Spam care nu e spam

Spam-ul reprezinta mesaje email nesolicitate (recipientul nu si-a exprimat acordul pentru a primi mesajul), adesea de natura comerciala, trimise fara discriminare catre multiple liste de email, grupuri de stiri, sau catre persoane individuale.

Am primit un mail de la contact@nou-nascuti.ro.

Nu am intrat niciodata pe site-ul asta sau pe alte site-uri detinute de Pufu Dragos (numele celui care a inregistrat domeniul). Dar primesc prostii de la el. NU AM COPII si nici nu planuiesc sa fac.

Nesimtirea si mai mare vine la sfarsitul spamului cand imi zice ca mail nu e spam. Hai sa mori tu, Pufule?

Ati primit acest e-mail deoarece adresa dumneavoastra este in baza noastra de date. Acest mesaj este trimis o singura data si nu veti mai primi alte mesaje din partea noastra. In conformitate cu legea 365/2002 privind comertul electronic, acest mesa

j nu este si nu poate fi considerat SPAM, deoarece: contine datele necesare de identificare; acceptare de primire a ofertei nu va implica financiar; adresa d-voastra de e-mail a fost gasita fie pe un site public, fie intr-un ghid de afaceri, fie in adresele altor firme care ne-au

trimis ofertele lor sau am primit-o cu ocazia unor intalniri de afaceri; acest mesaj va este adresat cu scopul de a va invita sa beneficiati de serviciile companiei noastre si va este transmis in dorinta de a va tine la curent cu cele mai noi si mai profitabile servicii pe care vi le putem oferi.
Va multumim pentru intelegere.

www.nou-nascuti.ro; Casa Presei Libere, nr. 1; tel/fax: 021-224.69.22

Mie sa-mi zici unde ai gasit mail-ul. Fara fie, fie, fie..

Eu nu am solicitat nici un mail de la nou-nascuti.ro, indiferent de natura lui, deci este spam, Pufule.

Conform legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, articolul 12, alin. 1:

Este interzisa efectuarea de comunicari comerciale prin utilizarea unor sisteme automate de apelare care nu necesita interventia unui operator uman, prin fax ori prin posta electronica, sau prin orice alta metoda care foloseste serviciile de comunicatii electronice destinate publicului, cu exceptia cazului in care abonatul vizat si-a exprimat in prealabil consimtamantul expres pentru a primi asemenea comunicari.

Articolul 13 – Regim sanctionar, alin. 1, litera l:

nerespectarea prevederilor art.12, referitoare la comunicarile nesolicitate.

Articolul 13 – Regim sanctionar, alin. 2:

Contraventiile prevazute la alin.(1) lit. a)-j) si l) se sanctioneaza cu amenda de la 5.000 RON la 100.000 RON, iar pentru societatile comerciale cu o cifra de afaceri de peste 5.000.000 RON, prin derogare de la dispozitiile Ordonantei Guvernului nr.2/2001 privind regimul juridic al contraventiilor, aprobata cu modificari si completari prin Legea nr.180/2002, cu modificarile ulterioare, cu amenda in cuantum de pana la 2% din cifra de afaceri.

Probabil ca vor sa creasca in trafic.ro ca sa bata parinti.com si mami.ro. Si care or mai fi inaintea lor.

Reclame

Responses

  1. Bate-n lemn sa nu-ti cobeasca situl ala ceva…

  2. nici tu nu vrei sa am eu copii?:)
    hehe, doar prin conceptie imaculata sa am.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: