Publicat de: Andra | mai 28, 2008

Lansare Vibe FM @ Arenele Romane – 29 mai

Joi, 29 Mai 2008 la Arenele Romane incepand cu ora 17:00. Intrarea este libera.

Steve Angello & Sebastian Ingrosso

DJ Andi (iDJ Booking)
Cristian Green (iDJ Booking)
Vali BARBULESCU
DJ Optick
Liviu Hodor
Vika Jigulina

Esti dance-addicted? Ai energie cat pentru 10? N-ai stare niciodata si te pui in cap la toate party-urile tari? Doar pentru tine, Vibe FM inventeaza un concept revolutionar: “VIBER”-ul.

Viberii o iau din loc pe muzica dance, sunt trendsetteri si mereu nelinistiti. Ii recunosti dimineatza batzaind din picior in statia de autobuz, cu castile in urechi; ii urmaresti batand ritmuri nebune la volan, cu basii la maxim, si ii vezi dansand pana la epuizare in toate cluburile hot. Sunt cool, urban si hip. Si nu sunt putini.

Doar pentru ei, joi, pe 29 mai, incepand cu ora 17.00, Vibe FM suna adunarea! La Arenele Romane vin sa puna muzica Steve Angello si Sebastiano Ingrosso, intr-un back 2 back de exceptie. Ei li se alatura astfel viberilor rezidenti care iti vor face o seara de neuitat: Optick, Vali Barbulescu, Andi, Christian Green, Liviu Hodor si Vika Jigulina.

Doi dintre cei mai tari DJ ai momentului, rezidenti la Ministry of Sound London si Pacha, Steve Angello si Sebastian Ingrosso mixeaza acolo unde muzica house se aude mai tare ca oriunde…in Ibiza. Cei doi fac parte din Swedish House Mafia, alaturi de alti doi DJ celebri: Axwell si Eric Prydz. Angello si Ingrosso sunt prieteni din copilarie, mixeaza house, electro si progressive house si au lansat de curand un super-mix, “Umbrella”, care se aude tare si la VibeFM.

Optick, Barbulescu si ceilalti viberi rezidenti au pregatit si ei seturi de exceptie, pentru o seara nebuna, plina de beat-uri, culoare, viata si vibratii pozitive.

Asa ca nu uita sa-ti treci in Party Agenda data de 29 mai si hai sa o ardem dance! Joi, incepand cu ora 17.00, Vibe FM transforma Arenele Romane intr-un DanceFloor Radio!

http://www.vibefm.ro


Răspunsuri

  1. mda, cred c-o sa fiu p-acolo si eu 😆

  2. daca ma simt ok, o sa fiu si eu pe acolo 🙂

  3. de ce s-a intrerupt transmisia de la ora 22???? tocmai cand incepea show-ul ce mare :(((

  4. s-a terminat si la 1 si un sfert…:( .. si eu care ziceam ca ajung dimineatsa aksa

  5. super party !


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat: