Publicat de: Andra | mai 26, 2008

The Happening

Un thriller despe o familie care fuge de o calamitate naturala, dar ceva mult mai periculos se intampla.

In rolurile principale: Mark Wahlberg, Zooey Deschanel si John Leguizamo. In cinematografele din State si Romania din 13 iunie.


Răspunsuri

  1. atractia neprevazutului prin punerea la indoiala a certitudinilor (simularea unui evenimet, creat cu plecare din realitate, care nu poate sa fac mai mult decat sa te scoate din cotidian – pare sa aibe structura de basm, dar nu vad morala – reevaluarea certitudinilor?)
    suspans prin folosirea de momentelor cu incarcatura emotionala, impletirea certitudinii (clisee tipice) cu incertitudine.

  2. Eu cred ca e vorba de impletirea incertitudinii cu a certitudinii care de fapt nu e certitudine din moment ce e pusa la indoiala si ..WTF , watch the fucking movie and shut the fuck up.

  3. wow traileru e frumos..sper sa nu faca parte din filmele alea care isi arata toate fazele tari intr-un trailer =s Oricum, merita vazut ( btw recomand si eu un film: The Mist 😉 )

  4. @zel: ah, da, stiu „modelul”, am vazut si eu cateva… am vazut the mist. prima data mi s-a parut aiurea, apoi a fost ok, cred… adica dupa ce am digerat sfarsitul, mi-am dat seama totusi de drama tipului si m-am impacat cu filmul, cu toate ca el nu cred ca s-a impacat cu ceea ce a facut.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat: