Publicat de: Andra | aprilie 21, 2008

Youtube si dusmanii

Dupa Viacom vine randul TF 1 sa dea in judecata Youtube pentru ca a permis sa fie uploadate produse TF 1 astfel nerespectand drepturile de autor. Cer 40 milioane de euro daune, fata de 1 miliard de dolari cat au cerut cei de la Viacom. De multe ori cand sunt chestii de genul asta se suna la Youtube (vorba vine) si il trage de maneca, ii spune cine si ce a pus (ce chestii a incalcat) iar cei de la Youtube sterg filmul si/sau user-ul care a uploadat filmul in cauza. Multe trusturi au evitat instanta si au rugat Youtube sa scoata filmuletele si asa s-a intamplat. Dar cand Google are peste 5 miliarde de dolari profit in primele 3 luni ale anului curent e cam greu sa te abtii sa nu dai in judecata, nu?

Update! Binet, patronul TF1, este investigat in legatura cu moartea unui tip. Acuzatia adusa este de omor din culpa. Nu stiu daca e o coincidenta sau nu… Dar refuz sa cred ca lucrurile se intampla aiurea… Sau poate doar sunt eu paranoica si cred in teoriile conspirationiste 😀


Răspunsuri

  1. cred ca daca ar omori pe cineva, nu ar fi prins, deci este genul de om care cu siguranta este nevinovat. simplu proces. cu youtube o sa fie gen universal [sau sony music]: o sa isi faca un user cu multe multe filme care nu vor fi deschise la embedding.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat: